Beoordelingen van Van der Valk Thuis Leusden

Recente recensies van Van der Valk Thuis Leusden

4 sterren na 8 reviews

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijke prijs (€8,50) voor een tosti!!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wist niet dat het bestond maar door mijn dochters ben ik het aan de weet gekomen. Jammer dat het maar tot eind juni is. Mijn man en ik zijn op gevorderde leeftijd en hebben nu na deze eerste kennismaking de hoop dat jullie er mee doorgaan. Het was prima verzorgd. Pluim.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk maar misschien lukt het om feestelijker te presenteren, zoals we van jullie gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekker en ruime porties. Voor herhaling vatbaar!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en op tijd bezorgd. Alleen ontbraken twee porties mayonaise.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, ik miste alleen de sausjes en salade bij de spare ribs en de los bestelde mayonaise.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+gerechten waren lekker +rijst was heet -overige gerechten waren lauw

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd door een keurige dame en lekker gegeten. Ideaal om toch “uit eten” te kunnen met twee kinderen die niet graag in een restaurant op hun eten zitten te wachten.