Reviews from Van der Valk Thuis Leusden

Recent reviews

4.0
Carla
20 April 2021

Het eten was heerlijk en goed verzorgd. Het is keurig op de afgesproken tijd gebracht.

Anne-Marie
2 March 2021

Het eten was er op de afgesproken tijd. Alles was keurig verzorgd in goed ingepakt. Er zaten handgeschreven kaartjes bij ieder hoofdgerecht en leuk ingepakte mintjes. Het eten was goed, de frietjes zelfs echt krokant. Een aanrader!

Korenhof
14 February 2021

Het voorgerecht zat er niet bij het eten koud gebeld we kregen weliswaar nieuwe maaltijden maar de saus aktes waren opengegaan en alles zat onder de saus al met al teleurstellend en niet restaurant waardig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gysan van de Beek
13 February 2021

Het eten was heerlijk! We zijn begonnen met het hoofdgerecht, helaas was deze al afgekoeld. Desondanks hebben wij erg genoten van het diner.

Margo
21 January 2021

We kregen een berichtje dat Maud een maaltijd zou mogen bezorgen als we bestelden. Voor ons een reden om direct de menukaart op het scherm te toveren. Het was leuk om "onze" frisse wervelwind binnen te zien komen met een grote doos. Het eten was nog redelijk goed warm. We hebben lekker gegeten. De handgeschreven boodschap en de pepermuntjes waren waren leuk verpakt. Hoop dat jullie veel maaltijden mogen gaan bezorgen in Leusden en omstreken. Maar nog meer dat deze bizarre tijd voorbij is en dat jullie als Van der Valk team kunnen laten zien wat jullie in je mars hebben. En dat de gasten in het hotel kunnen gaan genieten van jullie gastvrijheid en natuurlijk de maaltijden :-) Groet! Margo Hertzinger

HS
17 January 2021

Helaas een tegenvaller nadat de verwachtingen na eerdere keren hoger waren: - bezorging (ondanks meer dan drie uur vooraf besteld) bijna drie kwartier te laat; - groenteburger was goed van smaak (oogde wel “simpel”), maar het menu bestond naast de burger alleen uit een bakje lauwe, slappe, bleke patat - niet de 18,50 waard naar mijn mening. We hebben wel eerder via Valkthuis besteld en dat voelde toen als “thuis uit eten”, maar deze keer hadden we sneller, goedkoper en niet minder lekker ook naar de lokale snackbar gekund.

Maatman
20 October 2020

Prima service, snelle en keurige bezorging. Top vwb kwaliteit...

Jansen
6 June 2020

Ik wist niet dat het bestond maar door mijn dochters ben ik het aan de weet gekomen. Jammer dat het maar tot eind juni is. Mijn man en ik zijn op gevorderde leeftijd en hebben nu na deze eerste kennismaking de hoop dat jullie er mee doorgaan. Het was prima verzorgd. Pluim.

Yvonne
11 May 2020

Het was heerlijk maar misschien lukt het om feestelijker te presenteren, zoals we van jullie gewend zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Krg
10 May 2020

Snel bezorgd, lekker en ruime porties. Voor herhaling vatbaar!

Ben Knikman
6 May 2020

Het eten was prima en op tijd bezorgd. Alleen ontbraken twee porties mayonaise.

Miguel
2 May 2020

Het was heerlijk, ik miste alleen de sausjes en salade bij de spare ribs en de los bestelde mayonaise.

Peter
28 April 2020

+gerechten waren lekker +rijst was heet -overige gerechten waren lauw

Viz
7 April 2020

Snel bezorgd door een keurige dame en lekker gegeten. Ideaal om toch “uit eten” te kunnen met twee kinderen die niet graag in een restaurant op hun eten zitten te wachten.